Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Splněný sen

Splněný sen

Skol Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Splněný sen..s trochou touhy

Lásko moje,

Mám moc snů,
a Tebe jedinou,
splníš mi jeden?
být chvíli s Tebou?

Za krátko zase svítá
já vstávám s prázdnou dlaní
Slunce už Tě vítá
já utíkal bych za ní

S láskou,zlato moje
se krásně usíná
a vzpomínka Tvoje
je se mnou u vína

červené či bílé
skvěle chutnají
dám Ti růže rudé
Ty Tebe poznají

A lilie krásné
ty tu chybí přeci
já dám Tobě drahá
když Tě mohu svléci

Pro mou krásnou
Jeden roztoužený
s hlavou omámenou
v trávě uložený

Líbám Tě všude
kde to máš ráda
takhle to bude
nechováš hada
Publikoval(a): Skol, 8.6.2011
Přečteno (779x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti