Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
S tím hadem že ji určitě neuštknu,jak neublížím
10.6.2011 13:23 | Skol
v trávě uložený - nechováš hada. Souvisí to spolu úmyslně, nebo je to jen náhoda? Myslim to vážně, určite napiš.
10.6.2011 3:03 | No Shame