Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Neni to špatný, ale jedna poznámka - srdce není nikdy zmatený, zmatený jsme my - o důvod víc ho posluchat ;-)
10.6.2011 3:05 | No Shame
Děsivý příběh až z toho mrazí.Ale napsaný je mistrovsky.Super.
9.6.2011 3:05 | Ružka
A vše vystihuje i obsah.
8.6.2011 10:25 | donne
Moc se mi líbí název: mladej, blbej, mrtvej... :o)) Myslím, že ten to pěkně vše vystihuje...
8.6.2011 7:59 | bílá čarodějka