DOLNÍ OLEŠNICE
DOLNÍ OLEŠNICE
Anotace: Věnováno místním lidem a hlavně manželům Mandysovým v boji s Ruskou mafií. Nedejte se odradit ani zastrašit!!!
Olešnickým zámečkem
rakovina bují,
lidé z blízké vesnice
o život se bojí.
Děsná stvůra z východu
proti lidem brojí,
má právníky taky vrahy
přichystané k boji.
"Tak ty hajzle neprodáš?"
"Što ty chočeš zděs!?!"
"Koupili jsme zámeček
i přilehlý les.
A to tvoje zahradnictví
chceme jak by smet."
Boří se mu svět
mrzne jara květ,
Opět mrazy ze Sibiře
a v koutě se krčí lev.
Obehnaná obora
žiletkovým plotem,
vřed mezi polemi
zkrápěných krví a potem.
Ti co nás dřív zaprodali
rozprodávaj naší zem,
za peníze ze zločinu
poskytnou jim vše co chtěj.
Ruský přepad s tankama
byla ještě psina,
doba divně změnila se
teď jdou na to jinak...
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 1.6.2011