Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
působilo to na mě tak nějak rozevlátě, ale ta poslední sloka to dala do pořádku :) Mimochodem, je výborná!
1.6.2011 21:39 | No Shame
spasíba.
1.6.2011 15:05 | Martin Havlíček
Ano,jdou na to dnes jinak ti z východu a bohužel i ti ze západu.Lev se zatím krčí a možná zmizí úplně.
1.6.2011 11:11 | donne