Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

2. DODATEK

2. DODATEK

ZENITZERO666 Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Druhý dodatek ústavy Spojených Států je stejné bezpečnostní riziko jako teroristické hrozby fanatiků nenávidějící tutu zemi. Zbrojařské koncerny se staly nedílnou hybnou silou Americké politiky i ekonomiky a mají své lobisty i v hlavním městě D.C.

Cvaknutí kovu
a tupý zvuk
svištění olova
prořízne vzduch.

Kulka letí vzduchem
píše příběh krátký
nezvratný čin
není cesty zpátky.

Kulka si letí
ke svému cíli
zhasnout něčí život
potrvá to chvíli.

V životě obou
osudový zvrat
jeden z nich je oběť
ten druhý je vrah.

Musíš si rozmyslet
na který straně stojíš
když kráčíš po ulici
a zbraní se bojíš.

Výstřel vyšlehne
a do těla sedne
mají svojí mentalitu
s ústavou to nehne.

Ze škol se stala
válečná zóna
nechoď ven
uč se radši doma.

2. dodatek
je masový vrah
kam se hrabe Al-Kaida
Státy tíží strach.

Kdo si vezme na triko
bezpečnostní riziko
když je střelnou zbraní
tolik lidí zabito?

Washington D.C.
korupce tíží
mladý blbci končej
pod novými kříži.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 31.5.2011
Přečteno (128x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Martin Havlíček, donne

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 19:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti