Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ok
31.5.2011 19:31 | Martin Havlíček
Byla to básnička výstřel. Býval bych to zmínil v anotaci, ale do té se toho moc nevejde. Rozšířil jsem původní báseň o více než polovinu a tím jí dal nový význam. Vím že bych neměl recyklovat co už jsem sem jednou dal ale vyjímka občas není od věci. Zvláště když potvrzuje pravidlo;)
31.5.2011 18:54 | ZENITZERO666
Hodnotím 2.Dodatek,ten začátek sem už myslím u tebe četl.
31.5.2011 18:38 | Martin Havlíček