Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji mnohokrát :)
7.6.2011 11:08 | Last
Básní, do kterých autor vkládá své prožitky je hodně. To nic ale nemění na tom, že takové básně mám rád. Jdou v nich cítit dané pocity, které měl autor při jejich tvorbě. Zde převládá spíše pesimismus. Než o snech, mi to přijde o vyčítání si něčeho ze tvé minulosti. Ať je to, jak je to, čte se to dobře. A pevně věřím, že psaním jsi to ze sebe dostala. Hlavně si dávej pozor na gramatiku. Občas se ti tam objeví podivné slovní spojení. Ale to je jen maličkost. Vážně pěkná báseň, které dávám Super tip!
6.6.2011 17:04 | Andreu Nach