Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
CHYBÍŠ MI
když s tebou jsem a mluvím
taju, jako ve slunečním žáru
Jsem-li sám, o tobě nic nevím
cítím se obětí v dravců spárů
Stále potřebuji tvé pohlazení
polibek, tvou obojakou lásku
Jsi aktivní a v jenom kole
pro mne jsi nejen úrodné pole
ale i jeden ze zlatých klásků
Toto je naprosto fantastické, nádherné, úžasné.
27.5.2011 9:46 | GAIA77