VÝSTŘEL
VÝSTŘEL
Anotace: Zrovna jsem si pustil film Můj miláček ráže 6,65
Cvaknutí kovu
a tupý zvuk
svištění olova
prořízne vzduch.
Kulka si letí
ke svému cíli
zhasnout něčí život
potrvá to chvíli.
(Jaký důvod k tomu měl
že ten někdo vystřelil?
Koho to ten člověk
vlastnoručně zastřelil?)
Kulka letí vzduchm
píše příběh krátký
nezvratný čin
není cesty zpátky.
V životě obou
osudový zvrat,
jeden z nich je oběť
ten druhý je vrah.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 20.5.2011