Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ten film mam taky rád. Vůbec celá skandinávská scéna je dobře syrová. Doporučuju např. Adamovo jablko nebo V Číně jedí psy - hustý kusy ;)
6.6.2011 18:38 | No Shame
Email:
Heslo: