Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Amores Perros :)
29.5.2011 14:25 | Last
Tak s touto básní si dovolím jen souhlasit...! ^^
27.5.2011 21:35 | Raven-san
Chtít a konat jsou diametrálně odlišné věci.Stejně jako být jen slyšet,ale plynout s většinou,nebo konečně něco dělat.viz jedna z posledních od Akšil:-))
19.5.2011 20:21 | Marcone