DARY Z MOŘE.
DARY Z MOŘE.
Anotace: Bereme vše a chceme víc.
,,....v oceánech žijí velryby
rybáři přemýšlejí co kdyby
jedna náhle ubyla
a na stolech se líbila.
V restauraci čekají--
žraloky zákazníci chutnají.
Moře rudá skvrna zalévá
to z kosatky
krev lidská ruka vylévá.
Ploutve jim uřežou
ryby z vod na souš
utéci nemůžou.
Boháče slina obtéká
kaviár jim hrdlem protéká...,,
Publikoval(a):
Lavander, 17.5.2011