Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
tohle téma mě taky přivádí k šílenství, hlavně proto že si řikám, že už nám to nebude dlouho procházet..
17.5.2011 22:43 | No Shame
Humusoidně krvavá,ale přitom neuvěřitelně pravdivá.Takhle se totiž chová každý ke každému,jdouc přes mrtvoly.
17.5.2011 21:49 | Marcone
ta básnička je děsivá - ukazuje mi, jak jsem si zvykla zavírat oči před světem...
17.5.2011 20:02 | Rezervé
Básen průměrná,ale konečně s nějakým neohraným tématem,dík.
17.5.2011 19:31 | Martin Havlíček