Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

BAJKA O LIDECH A "LIDECH"

BAJKA O LIDECH A "LIDECH"

ZENITZERO666 Básně » o Lidech

Anotace: Tolerance může jít ruku v ruce jen s ohleduplností. Páč kde začíná svoboda druhejch tam zákonitě musí končit ta moje. http://www.sinagl.cz/domaci-zpravodajstvi/napsal-mi-dalsi-vrah-albert-zirovnicky-z-mirova-posudte-sami.html

Myšlenka šílená
do mozku mě třískla,
ve víru ideálů
v hlavě se mi blýskla.

Myšlenka na světlé zítřky
že se všichni máme rádi,
láska mír a kytičky
že jsme všichni kamarádi.

Cikán se skinhedem,
Palestinec s Židem,
kočka s myší a pes s kočkou,
ve společnost přepestrou
jednoho dne splynem.

Všude vládne pochopení
láska mír a morálka,
ni molota neschytala
ve Výtkově Natálka.

Patrika Rom nepřizabil
vždyť se všichni máme rádi.
A na všechny stejný metr
jaký bere svatý Petr.

Realita však je rázná
jak hlubina slova prázdná.
Dál tu máme předsudky
bezohlednost ignoranci,
to pak těžko hledáš
v tomhle světě toleranci.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 16.5.2011
Přečteno (152x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti