Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano máme se všichni rádi bez předsuků,v básni to jenom sičí ironickou naivitou,ale já vím že to měl bejt záměr,dobrý,mě líbí.
16.5.2011 18:24 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: