Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jmenujou se Totální nasazení a jsou ze Slanýho. Totáči je zkráceně.
9.5.2011 14:28 | ZENITZERO666
Znám totáče a svýho času jsem v punkový kapele i hrál ;-)
9.5.2011 11:15 | No Shame
taky líbí a určitě by tomu slušela i jiná než punková hudba, protože to prostě má sílu :o)
9.5.2011 9:43 | Rezervé
líbí... od koho to je??
9.5.2011 8:15 | bílá čarodějka