Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Někdy je takových slov potřeba.... Já nepatřím mezi zastánce vulgarismů. Na druhé straně - i mě obšas nějaké to slůvko uletí. Víte, jaká je to kolikrát úleva?? ;o)
A proč by si člověk něměl ulevit právě v básničkách? Vždyť jedno takové slovo je lepší, než 10 "okecávacích". A koho to pohoršuje, ať to nečte. Já osobně si myslím, že je to DOBRÝ... básničce to na kráse rozhodně neubralo... B.Č.
8.5.2011 17:39 | bílá čarodějka
Akšil roumím,ale zenitzero si hold jede nezávislou scénu.
6.5.2011 14:13 | Martin Havlíček
Jak jde čas a plyne voda-VULGARISMUS,básně škoda.Jinak by byla skvělá.
6.5.2011 9:00 | donne