Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SVATÁ VÁLKA

SVATÁ VÁLKA

ZENITZERO666 Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Když následek je příčinou a krev se smáčí v suchou hlínu pak otázkou zůstává, kdo z nich přizná svoji vinu.

Hvězdy a pruhy
pod očima kruhy,
kolo nenávisti,
zabte cizí druhy.

Když USA háže bomby
pak je na místě panika,
pochybná symbolika dolaru
asi jako svastika.

Má to svoje specifika,
kde maj sochu svobody
na život si nenaříkaj.

Když tu náhle pojednou 11. září
velkou mocnost na kolena
agresivně sráží.

Fanatickej islám
cpe nám svoji víru
New Yorkčanům zanechali
po dvojčatech díru.

A tisíce dalších
v hlavách jejich vojáků,
jakej tohle mělo smysl?
Co je tohle za válku??

Nenávist jen nenávist
furt do kola plodí,
Spravedlivá válka není.
Vzbuď se! Tak to chodí.

Usámu dnes odpráskli
hrozba trvá dál,
islám krví hrozí nám
a my plivem na korán.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 2.5.2011
Přečteno (199x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: miraku, Rezervé, Tajp-ár, Sonja la Rosa, donne, Martin Havlíček, Marcone

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 22:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti