Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ač si o Islámu myslím své, bylo by dobré respektovat že je to náboženství obrovského množství lidí a Korán je pro ně svatá kniha.
Islám není Usáma a spol ani terorismus.
10.5.2011 11:47 | Engliš
mě taky volíznul strach, že to zas vo moc lepší nebude..
2.5.2011 18:09 | Sonja la Rosa
Hej mistr Taliban,Usama bin ladin. Ještě není konec, na beton se začíná něco velkého vařit,je jen otázka času,kdy se to uvaří,to budem zas všichni čumět.
2.5.2011 16:55 | Martin Havlíček
Tím,že ho sejmuli,to bude ještě horší:-((
Tvoje dílko je good,ale někde jsou rýmy.....
Na oko i ucho mlátivé..
2.5.2011 14:56 | Marcone