Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ju!
1.5.2011 20:54 | Martin Havlíček
Moři... moři. asi není zrovna.....dobrý,ale obsah sám o sobě to hravě překryje.
Jen dávej bach a ,na dokonalé verše:-)
Hele já ti nemůžu radit,bo sám jsem člověk,co umí zprasit nezprasitelné,ale jsou věci,co fakt praštěj do xichtu.
30.4.2011 21:09 | Marcone