Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ja si to dám minimálně třikrát,miliuju nezavislá díla,je to jak nejaký dílo z Filmovýho klubu na čt 2.
1.5.2011 15:27 | Martin Havlíček
přesně tak. navíc to není jen názor jednotlivce. každopadně se to skvěle čte, odsejpá to a člověk má nakonci chuť říct:"kurva, ještě jednou!" Takže tohle dopíšu a ještě jednou si to dám..
30.4.2011 20:42 | No Shame
Pasuju to na protestsong.
Řve to do světa.
Jenomže,jako každý názor jednotlivce,se to skreje pod vrstvu prachu.
Kálej na to a řvi dál.Je to bobrý:-)))
30.4.2011 18:14 | Marcone
Jo. Já vařím jenom silnou kávu;)
30.4.2011 14:55 | ZENITZERO666
silný kafe, ale dobrý
30.4.2011 14:48 | Rezervé