Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
A to je ještě jeden z těch nejlepších :)
5.11.2024 16:35 | Crazymike
tenhle svátek mrtvol nemusím , jsou všude okolo nač to ještě slavit .)))
5.11.2024 16:08 | denisasan
Email:
Heslo: