Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
To je zase pohádka mnohotvará :) Kéž by to opravdu šlo. Jen chtít a najednou by vyrostl strom jako nic :)
9.9.2024 12:27 | Crazymike
Email:
Heslo: