Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Přesně! ...Tak, ovečky, pěkně do ohrady, nebojte, jen vás ostříháme, a až si všimnete, jestli vůbec, že na konci stáda už čeká řezník, bude pozdě... ST,M.
4.3.2024 8:57 | Mirastus
Email:
Heslo: