Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Souhlas s komentem níže. Báseň má být stručné sdělení s přesahem, ponechávající prostor k představám, a s nějakým poselstvím, pointou, smyslem, proč se píše. A pokud básník zvolí verš vázaný, měl by ctít určité frázování, metrum, přízvuky, aby se to četlo jedna báseň..., tedy plynule. Rým nesmí být násilný ani prvoplánový, někdy se nelze vyhnout rýmům tzv. gramatickým, ale nesmí převažovat.
Ale jo, dobrý úvod, budu se těšit na další a dám bod, M.
PS: Tohle je pouze můj amatérský názor, nejsem básník natož kritik, ale elektrikář...
7.12.2023 11:36 | Mirastus
Sem tam to rytmicky lehce skáče, ale jako prvotina to není špatné. Psaním se člověk zdokonalí. Dávám bod a počkám si na další.
7.12.2023 10:56 | Makaveli