Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
A pohnutky pádné nutí k procitnutí..... Za S.T.
22.4.2011 16:45 | Marcone
Nádherná deprese z vězenského prostředí.
22.4.2011 15:58 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: