Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No, to raději ne, zpívám pouze o samotě nebo v sebeobraně...
13.8.2023 13:40 | Mirastus
Jé, tak to by mě zajímala melodie,
já to hraju s kytarou , někdy s garmoškou, nechcete mi poslat nahrávku třeba na Messenger , poslala bych svoji, hezčí bere??
12.8.2023 14:06 | baruša
Zkoušel jsem si to zazpívat... a šlo to, M.
12.8.2023 13:34 | Mirastus