Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nad slovem "dožitiny"jsem se musel zastavit,abych mu porozomněl.Nakonec musím přiznat,že jsem zůstal stát v úžasu nad slovem samotným,v kontextu snad iné požít nešlo.Není lepšího,výmluvnějšího slova.
Skvělé počteníčko,děkuji za to.
S.T.
22.4.2011 8:12 | Marcone