Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SLOVO

SLOVO

Neslibuj drž pysk
Slovo dělá chlapa
Pevný ať máš stisk
Jak medvědí tlapa

Neslibuj drž pysk
Co řekneš nechť platí
Byť by to byl risk
Vždycky se ti vrátí

Všechno zase zpět

Neslibuj drž pysk
Tvá nátura zisk

Neboť

Ač ze šachty či z huti
Je na tebe spolehnutí
Publikoval(a): valachia, 19.6.2023
Přečteno (22x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: baruša, koiška, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti