Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak tak ,neslibovat, ale konat.
22.6.2023 10:46 | koiška
,,Než dáš slovo tak se tuž, dáš-li slovo pak mu služ" slova z Krásy vesmírné. Tak tak...
20.6.2023 21:25 | Lipová
Email:
Heslo: