Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Prosím netrhej Andělům křídla
bdění nad člověkem by pak zřídla...
Jsem ráda za každého Anděla
a trhat křídla to se nedělá...
A k básničce, jinak je hezky poskládaná.
6.6.2023 8:24 | koiška