KULMINACE
KULMINACE
Anotace: o výchově a tak...
Tvá krev začíná vřít
Už zase zlobí děti
Ruka chce udeřit
Počítáš do deseti
A pak
Počítáš do dvaceti
A v duchu ještě dále
Odcházíš raději pryč
Vždyť děti zlobí stále
A navíc
Ve vzduchu spousta vět
Co nevrátil bys zpátky
Všechny znáš nazpaměť
Od otce nebo matky
Tvá krev začíná vřít
Bod varu kulminace
Pamatuj
Starat se o někoho
Dá vždycky více práce
Nežli jenom o sebe....
Publikoval(a):
valachia, 29.4.2023