Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Svatá pravda, až ve stáří zjevená... ST, M.
29.4.2023 14:14 | Mirastus
Ano, slova jsou jako šíp, doletí rychle ,zasáhnou, zraní a nejdou vzít zpět.
Moc hezky jsi to napsala.
29.4.2023 13:31 | koiška