Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ctěl by jsi se ztoho vypsat - běž se raděj chlapče vychcat;D) Taky někdy bejvám takhle chcíplej. Vtipně napsaný;)
19.7.2011 20:04 | ZENITZERO666
Email:
Heslo: