Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dum spiro spero!
Jestě je nás dost co vidíme i srdcem,je to těžké hlavně v této době, pak z nás tečou básně a slzy, ale je to dar a i díky tomu můžu číst krásné kusy tady na tomto webu nejen od tebe.Drž se dýchej,doufej!!
Děkuji
13.3.2023 13:05 | MIDAZLU
Tohle znám, hrozně těžké to je :( Někdy to přejde samo po pár/několika dnech, někdy to trvá měsíce... Vždycky ale v té chvíli, když už člověk nic nečekal, se něco stalo, událo, posunulo. Vždycky stojí za to, to nějak prodýchat, pretrpet, přežít, protože pak přijdou úžasné chvíle, malé velké chvíle, které dají celému životu smysl, a časem se člověk naučí ty hezké věci vidět víc a víc. Byť to může trvat i několik let, stojí za to vydržet. Držím palce, ať se zas brzy rozjasní.
11.3.2023 13:23 | NikiD
Taky nejsem žádný naivní optimista, ale tu a tam přijde záblesk, že by mohlo být líp, a nebo alespoň stejně... Tak ať je líp, i když spasitel podruhé asi nepřijde, M.
11.3.2023 9:28 | Mirastus