Přátelství u cesty
Přátelství u cesty
Kamínky štěstí
u naší cesty
přátelství
Jsme jeden sen
v květu vonící
v přátelství
za dne i za noci
Kveteme na louce
přátelství
s kamínky štěstí
u cesty
A růsti budeme
pro nás dvě
v přátelství
do deště
na cestě
Publikoval(a):
kopretina7777, 1.6.2022