Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Také Vám děkuji za to že vidíte co v básni je, překvapilo mě to...
2.6.2022 8:01 | kopretina7777
Drahá paní Kopretino,
Tato Vaše básnička je nádherná a nesmírně hluboká a řhejivá... Děkuji vděčně za možnost si ji přečíst :-)
2.6.2022 6:42 | Anděl Lásky