Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak tu máme dalšího básnícího filozofa. Musel jsem si to přečíst vícekrát abych plně pochopil co básník chce říct a pochopil jsem. Díky. ST.
15.3.2022 21:56 | děda včela
Email:
Heslo: