Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Toto dílo se musí přečíst několikrát, aby se to pochopilo, co tím básník chtěl sdělit. Já to provedl a pochopil jsem. ST.
22.1.2022 9:58 | děda včela
Email:
Heslo: