Poslední naděje
Poslední naděje
A poté
až mi život
vezme
poslední
naději a sen
poslední
drobek v každý den
Vezme
poslední radost
v roklině
naději,že
neskončím ve tmě
Poté
život
zmrzne v led
bude mě míjet
Poté už
nejsem živá bytost
ale stín
co na zeď
přilepím
Publikoval(a):
kopretina7777, 25.12.2021