Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Když umře i ta naděje co umírá poslední v tom prázdnu se -snad- bez tlaků na sebe zrodíme.
28.12.2021 17:56 | Lipová
Rozumím, a když člověk pochopí že život nemá smysl jen se děje sám sebou velmi se uleví:)
28.12.2021 17:55 | Lipová