Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vyznání, ach...
8.5.2022 0:28 | koiška
To míjení, věčné jak láska... Díky za připomínku, ST, jak jinak, M.
21.10.2021 19:38 | Mirastus
Email:
Heslo: