PŘEDVOLEBNÍ 2006
PŘEDVOLEBNÍ 2006
Anotace: Inspirací mi byl nápis "Jistoty a prosperita pro ty co jsou u koryta" načmáraný na nějaký ohradě na Proseku když stavěly metro do Letňan.
Jistoty a prosperita, pro ty co jsou u koryta.
Změna to je jejich vlastní vyrtuální realita.
S námi o nás? Bez nás proti nám!
Zasadíš semínko a hrozí ti kriminál.
Naděje je planá jako vlčí máky,
promluví Paroubek a stáhnou se mraky.
Začne kušnit Topolánek a dostávám amok,
takhle mě nasírat!...
...na to nemaj nárok!!
Strana s třešní ve znaku drze vládne dál,
kdo bojoval za svou zem dostal tvrdej kriminál.
Celá tahle zem je pytoresktní divadlo,
vůbec bych se nedivil kdyby to zle dopadlo.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 3.4.2011