Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Rytmus básně je trošku slabší,ale u tebe vím že tobě jde především o samotnou myšlenku a o úvahu. Souhlasím s tím co píšeš,takovejch lidí je třeba víc. Dobrá práce.
17.4.2011 22:09 | Martin Havlíček