SPLÍN
SPLÍN
Anotace: Temná deštivá ulička, dunivý kroky, tma.
Potesklá průčelí měšťanských domů,
povadlé listy v korunách stromů.
Pohaslé sloupy lamp klikatí se ulicí,
deprese jak střela, prolítla mi palicí.
Snáší se déšť, naděje zvadá,
svírá mě tíseň, beznaděj padá.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 1.4.2011