Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Proč jsem si nevšimla týhle básničky? Vždyť je krásná..sice teda, žádný happy end.., ale to ani v životě často nebývá.
8.6.2011 13:22 | Sonja la Rosa
Email:
Heslo: