Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chtěl bych

Chtěl bych

Jak čerstvě napadaný sníh,
ještě bez doteku viny.
I všech těch pozdějších pletich,
očistit svůj odraz stinný.

Alespoň jen na okamžik,
pocítit záři čistoty.
Utišit ten veškerý křik,
a pevné nabýt jistoty.

To bych se musel vločkou stát,
i s mnohou další spojit.
Společně pak z nebe padat,
jen tak, k naplnění dojít.

Přece tu však chvilky jasné,
pro setřený dotek viny.
A pocity víry spásné,
kdy člověk se vidí jiný.
Publikoval(a): Litarts, 8.3.2021
Přečteno (64x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Do-sna, C.I.F, Marcone, Lugilla, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti