Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky, to člověka vždy potěší, když se jeho práce někomu líbí.
9.3.2021 8:31 | Litarts
Krásné, melodické verše. Moc povedená báseň.
8.3.2021 21:00 | Lugilla
Email:
Heslo: