Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Od můžu se očekává, že budou mít bojového ducha. Ale bojovnice v sukních, to má něco do sebe :) To je vzrůšo :)
2.1.2021 4:44 | Dasahor
Promiň, prostě Ti jedou minulé životy. Tak ať se v nich neztratíš:)
21.12.2020 23:35 | Lipová